Skip to the content

Spa- og kurbehandlinger

Enkel- og parbehandlinger

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende kurbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

65 min. 775 kr.

For to personer 1.425 kr.

Lad dig forkæle med denne særlige spakur, hvor din krop bliver skrubbet med en styrkende peeling. Efterfølgende føres du over i et dejligt eukalyptusbad, der lindrer trætte og ømme muskler. Afsluttende er det tid til en helkropsmassage, hvor der bliver arbejdet på hele din krop for at sikre dig komplet velvære. Husk at medbringe badetøj. 

80 min. 895 kr.

For to personer 1.650 kr.

Forkælelse er essensen af denne behandling. Hele din krop bliver masseret med lun lavendelolie og varme lavasten. Dit ansigt får en en kærlig omgang med dybderensende mineraler og massage. Afslutningsvis får du en afspændende hovedbundsmassage med lun lavendelolie.  

95 min. 995 kr.

For to personer 1.845 kr.

I starter med et dejligt forfriskende fodbad, og en let fodmassage. I vores smukke dobbeltrum peeles kroppen i en dybderensende bodyscrub. Herefter sidder I i hvert jeres karbad med aromatiske olier. Slap af med en let anretning og et glas vin i hvile området. Tilbage i behandlerrummet masseres hele kroppen med varme lavasten - fantastisk afstressende og dybt afslappende. Til slut forkæles ansigtet med en skøn ansigtskur. Husk badetøj.

2 personer 170 min. 3.350 kr.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!