Om Blåvand Kurbad & Wellness

Hvidbjerg Strand har åbnet Blåvand Kurbad & Wellness som et tilbud til både ferieparkens gæster men også til andre, som trænger til forkælelse og velvære.

Er du overnattende gæst på campingpladsen, er der gratis adgang en gang pr. dag mandag-torsdag i lavsæsonen, og som hyttegæst alle ugens dage hele sæsonen. For personer over 16år.

Wellness centeret tilbyder flere forskellige saunaer, dampbade og bassiner. Desuden tilbyder vi forskellige behandlinger, hvis du trænger til at stresse af og forkæle din krop.

Ønsker du overnatning i forbindelse med dit kurophold, er der flere muligheder. Du kan campere eller leje en hytte på Hvidbjerg Strands campingplads. Eller er du mere til sommerhus eller ferielejlighed, er der også mulighed for det.

Hvidbjerg Strand er campingpladsen med et væld af oplevelser og aktiviteter for både store og små. Udover vores flotte wellness center, kan vi byde på et stort indendørs badeland, flere legepladser, ridning, vadehavsvandring og meget meget mere…

Miljøvenligt kurbad

Blåvand Kurbad og Wellness samt Blåvand Badeland har tillige fokus på miljøet. Til opvarmning af det 1200 m² store kur og wellnesscenter samt til opvarmning af alle bassiner har vi nedgravet 6 km. jordvarmeslanger.

Derudover udnytter vi solen i form af et 300 m² stort solfangeranlæg, som ligger på taget af wellnesscentret.  Her omdanner vi solens stråler til energi. Alt dette bevirker, at vi udleder et minimum af CO². Og som vi siger i Hvidbjerg Strand: "Solen skinner jo alligevel, hvorfor så ikke gøre brug af den."

Bestil brochure

Overvejer du camping eller hytteferie ved Vesterhavet. Bestil brochure.
 

Find vej

Den hurtigste vej til camping ved Vesterhavet. Find vej.