Spa- & kurbehandlinger

- Enkelt og parbehandlinger

LUXUS SPA OPLEVELSE

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende kurbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen.

65 min. 775 kr.

For to personer 1.425 kr.

EUKALYPTUSKUR

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en  helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen. Husk badetøj.

80 min. 895 kr.

For to personer 1.650 kr.

DEN SYVENDE HIMMEL

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbundsmassage i varm lavendelolie.

95 min. 995 kr.

For to personer 1.845 kr.

Eksklusiv luksusbehandling for to

I starter med et dejligt forfriskende fodbad, og en let fodmassage. I vores smukke dobbeltrum peeles kroppen i en dybderensende bodyscrub. Herefter sidder I i hvert jeres karbad med aromatiske olier. Slap af med en let anretning og et glas vin i hvile området. Tilbage i behandlerrummet masseres hele kroppen med varme lavasten - fantastisk afstressende og dybt afslappende. Til slut forkæles ansigtet med en skøn ansigtskur. Husk badetøj.

2 personer 170 min. 3.350 kr.

For spørgsmål eller tidsbestilling, ring på 76 54 25 18.