Vinder af Realkredit Danmarks Kloge m2 Pris

Da Realkredit Danmark for fjerde gang kårede en lokal vinder af "Realkredit Danmarks Kloge m2 Pris", var det Hvidbjerg Strand Feriepark, der løb med den flotte pris og ære. (Kilde: Pernille Lykke Hansen, CampingDanmark)

I år har Realkredit Danmark valgt at belønne virksomheder, der har gjort noget ekstra for at reducere udledningen af CO2 i forbindelse med bygningens fysiske og funktionelle rammer.

- Hvidbjerg Strand Feriepark modtog prisen som en anerkendelse af, at de i forbindelse med opførelse af ny wellness bygning på 1.200 m2 har investeret i grøn energi, siger gruppechef Heinrich Jensen i Realkredit Danmark Finanscenter Jylland Syd.


- Den lokale Kloge m2 Pris er i år på 30.000 kroner, og som lokal vinder bliver Hvidbjerg Strand Feriepark samtidig nomineret til den nationale pris, hvor der er 100.000 kroner på højkant. Hvidbjerg Strand Feriepark kommer i skarp konkurrence med 17 andre virksomheder fra hele landet. Kåringen af den nationale vinder sker på Realkredit Danmarks Nytårskur i januar 2010.

Læse mere i artiklen på CampingDanmark.dk

Book online

Ønsker du overnatning?
Se mulighederne og book online.

Tilmeld nyhedsbrev

Nyheder og gode tilbud.
Tilmeld nyhedsbrev