Skip to the content

Kropsmassage

Vores Massagebehandlinger udføres med dyb respekt for kroppens naturlige balance. Har du særlige behov bedes du oplyse dette ved booking. Der anvendes mandelolie i alle behandlinger.

 

Flow massage

En velværemassage, som foregår i ro. Massagen udføres med blide, men faste tryk. Der er arbejdes i et særligt forløb, med henblik på at give en dyb afslapning i kroppen, samt øge cirkulationen. Velegnet til to personer.

Varighed 45 min. …… 650 kr.

Luksus flow massage (75 min) inkl. hænder og fødder ….. 950 kr.

 

Hot Stone massage

Blid massage, som foregår i ro. Massagen udføres med opvarmede lavasten samt lavendelolie. Stenene har forskellige størrelser og anvendes både aktivt og passivt. Massagen giver en oplevelse af luksus og velvære. Velegnet til to personer.

Varighed 45 min. …… 700 kr.

Luksus Hot Stone massage (75 min) inkl. hænder og fødder ….. 995 kr.

 

Aroma massage

En velværemassage som Flow massage, men med mulighed for at tilvælge en valgfri æteriske olie.

 

Ansigts-, hovedbunds- og nakkemassage

Afslappende massage, som er velegnet til både at lindre stress og spændinger. Massagen udføres med fokus på energipunkter og eventuelle spændinger i kraniekant, nakke og kæbe. Meget populær.

Varighed 25 min. …….. 425 kr.

 

Peeling massage

Giv stimulering, fugt og næring til din hud. Peeling bidrager til cellefornyelse og øget blodcirkulation. Peeling massagen starter i vores dampbad efterfulgt af en fuld bodypeeling. Vi har flere scrubs at vælge imellem fx havsalt, sand og granulat m. citrus. Du vælger selv. Afsluttes med en tur under bruseren. Husk badetøj og evt. skiftetøj

Varighed 45 min. …….  625 kr.

 

Af scrubs kan du vælge mellem:

  • Mineralsk: En behagelig scrub. Indgår i flere af vores spa og kur behandlinger. Giver en stimulerende, blød og frisk hud.
  • Rensende og plejende scrub. Stimulere kredsløbet. Efterlade huden blød og plejet.
  • Sæbe: Med inspiration i den mellemøstlige Hamamtradition, har vi sammensat en vidunderlig og sanselig oplevelse, hvor du forkæles med produkter fra en lokal producent i Ho. En scrub med både natursvamp og lækker sæbe. En unik oplevelse med fokus på total velvære.
  • Sand: En grovere peeling. Et produkt fra en lokal producent i Ho.
Granulat: En blid peeling m. duft af citrus.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!