Skip to the content

Om Blåvand Kurbad & Wellness

Hvidbjerg Strand har åbnet Blåvand Kurbad & Wellness som et tilbud til både ferieparkens gæster, men også til andre som trænger til forkælelse og velvære.

Wellnesscenteret tilbyder flere forskellige saunaer, dampbade og bassiner. Desuden tilbyder vi forskellige behandlinger, hvis du trænger til at stresse af og forkæle din krop.

 

Miljøvenligt kurbad

Blåvand Kurbad og Wellness samt Blåvand Badeland har begge fokus på miljøet. Til opvarmning af det 1200 m² store kur- og wellnesscenter samt til opvarmning af alle bassiner har vi nedgravet 6 km jordvarmeslanger.

Derudover udnytter vi solen i form af et 300 m² stort solfangeranlæg, som ligger på taget af wellnesscentret.  Her omdanner vi solens stråler til energi. Alt dette bevirker, at vi udleder et minimum af CO². Og som vi siger i Hvidbjerg Strand: "Solen skinner jo alligevel, hvorfor så ikke gøre brug af den?"

Åbningstider og priser

Wellnessophold

Ønsker du overnatning i forbindelse med dit kurophold, er der flere muligheder. Du kan campere eller leje en hytte på Hvidbjerg Strand camping, og hvis du er mere til sommerhus eller ferielejlighed, er der også mulighed for det.

Aktiviteter

Hvidbjerg Strand er campingpladsen med et væld af oplevelser og aktiviteter for både store og små. Udover vores flotte wellnesscenter, kan vi byde på et stort indendørs badeland, flere legepladser, ridning, vadehavsvandring og meget meget mere…

En oplevelse du sent glemmer

Er der nogen bedre både af afslutte en lækker og afslappende dag i velværets tegn end med et godt måltid mad? Høfde4 imponerer med serveringer, der kombinerer det nordiske og franske køkken tilberedt af de allerbedste - og helst lokale - råvarer.

Book behandling

Hvis du gerne vil booke en behandling eller har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt os på tlf: 76 54 25 18