Skip to the content

Spa- og kurbehandlinger

Enkel- og parbehandlinger

LUXUS SPAOPLEVELSE

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende karbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

To personer 55 min. 1.575 kr.

EUKALYPTUSKUR

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen. Husk badetøj. 

To personer 75 min. 1.895 kr.

DEN SYVENDE HIMMEL

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbundsmassage med varm lavendelolie.

75 minutter 1035 kr.

To personer 1.975 kr.

EKSKLUSIV TRANQUILLITY-BEHANDLING FOR 2: 

Forkælelse med nøje udvalgte produkter. Rummet bliver fyldt af Tranquillity duften. Den består af bløde dufte af rosen-og cedertræ samt grapefrugt og vanilje, som er kendt for deres anti-stress egenskaber. Kroppen peeles med en eksklusiv bodypeeling med citrussyre og jojobavoks-kugler, der blødgør huden i dybden. Herefter sænker I jer ned i et dejligt, varmt og afslappende karbad. Her får I serveret en snack og et glas bobler. efterfølgende nydes en helkropsmassage med vores opvarmede speciallotion. Ansigtet bliver forkælet af både rensende og fugtgivende masker. Fødder og hovedbund stimuleres med en afslappende massage. Husk badetøj.

To personer (125 min.) 3.295 kr.

BODYSCRUB:


Kroppen eksfolieres fri for døde hudceller med en SKØN mineralpeeling, som øger hudens cellefornyelse. Der arbejdes med en klassisk velværemassage, der får skrubben til at smelte. Der afsluttes med brusebad. Husk badetøj.

45 min. 645 kr.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!