Skip to the content

Spa- og kurbehandlinger

Enkel- og parbehandlinger

Få en enestående oplevelse med fokus på forkælelse af krop og sjæl. Vi bestræber os på at kombinere det traditionelle med nytænkning i valg af produkter og teknikker

 

Den syvende himmel

En forkælelse til dig selv eller for to. Behandlingen er en kombination af hot Stone massage og en mini-ansigtsspa. Kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Behandlingen afsluttes med en skøn hovedbundsmassage.  

Varighed 75 min. ……….  1075 kr.

Pris for 2 personer i samme rum, med hver jeres behandler (75 min) ……  1.995 kr.  

 

Detox Treatment

En behandling som booster kroppens sundhed. Kombinationen af kropspeeling og cupping bidrager til kroppens udskillelse af affaldsstoffer, en øget blodgennemstrømning og større energi flow. Behandlingen starter med i besøg i vores dampbad. Herefter følger en fuld kropspeeling og en helkropsmassage med cupping, hvor der bl.a. arbejdes med bindevæv, lymfe og kredsløbssystem.

Har du lyst til Luksus Detox, kan du fx. tilføje en mineralsk Lermaske eller en Mini Ansigts Spa. Dette vælges i tilkøb.  

Varighed (75 min.): 1.075 kr.

 

Spa oplevelse for 2

En oplevelse med fokus på udrensning og afslapning. Behandlingen er en kombination af en Peeling massage med mineral-scrub og en mini-Flow massage. Behandlingen starter med et besøg i dampbad. Herefter en kropspeeling efterfulgt af et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Behandlingen afsluttes med en oliemassage af kroppens bagside. Husk badetøj og evt. skiftetøj.

Pris for 2 personer (75 min.) ………… 1.995 kr.

 

Luksus spa oplevelse for 2

En oplevelse med fokus på sanser og afslapning. Behandlingen er en kombination af Peeling massage med havsalt-scrub samt en Flow massage. Behandlingen starter med et besøg i dampbad.  Herefter følger en fuld kropspeeling og et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Behandlingen afsluttes med en oliemassage af hele kroppen. HUSK badetøj og evt. Skiftetøj.

Pris for 2 personer (90 min) ……… 2.295 kr.

 

Eksklusiv spa oplevelse for 2

En eksklusiv behandling med fokus på sanser, afslapning og total nydelse. En kombination af de populære behandlinger: Kropspeeling med havsalt, luksus flow massage og en mini-ansigtsspa.  Behandlingen starter med et besøg i dampbad. Herefter følger en Peeling massage og et skønt afslappende karbad. Siddende i karbadet bliver I forkælet med et glas bobler og en snack. Efterfølgende kan I nyde en helkropsmassage med vores opvarmede speciallotion. Behandlingen afsluttes med forkælelse for fødder, hænder og ansigt. HUSK badetøj og evt. Skiftetøj.

Pris for 2 personer (125 min.) ……… 3.125 kr.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!