Skip to the content

Spa- og kurbehandlinger

Enkel- og parbehandlinger

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende karbad, som blødgør musklerne og
stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen.
Husk badetøj.

60 min. 845 kr.

For to personer 1.575 kr.

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen.
Husk badetøj.

80 min. 975 kr.

For to personer 1.825 kr.

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbundsmassage med varm lavendelolie.

80 min. 995 kr.

For to personer 1.895 kr.

Forkælelse med nøje udvalgte produkter. Rummet bliver fyldt af Tranquillity duften. Den består af bløde dufte af rosen-og cedertræ samt grapefrugt og vanilje, som er kendt for deres anti-stress egenskaber. Kroppen peeles med en eksklusiv bodypeeling med citrussyre og jojobavoks-kugler, der blødgør huden i dybden. Herefter sænker I jer ned i et dejligt, varmt og afslappende karbad. Her får I serveret en snack og et glas bobler. Efterfølgende nydes en helkropsmassage med vores opvarmede speciallotion. Ansigtet bliver forkælet af både rensende og fugtgivende masker. Fødder og hovedbund stimuleres med en afslappende massage.
Husk badetøj.

2 personer 130 min. 3.295 kr.

Hele kroppen eksfolieres fri for døde hudceller med vulkanske partikler der stimulerer hudens cellefornyelse. Efter brusebad
gennemfugtes huden med spray.
Husk badetøj.

20 min. 345 kr.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!