Skip to the content

Spa- og kurbehandlinger

Enkel- og parbehandlinger

Nyd en behandling, hvor du får fuld kropspeeling. Herefter ligger du i et skønt afslappende kurbad, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med massage af bagsiden, som giver en dejlig ro i kroppen. Husk badetøj.

60 min. 825 kr.

For to personer 1.545 kr.

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende peeling. Herefter ligger du i et skønt eukalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en helkropsmassage, som giver velvære i hele kroppen.  Husk at medbringe badetøj. 

80 min. 945 kr.

For to personer 1.795 kr.

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med en skøn ansigtskur. Afsluttes med skøn hovedbunds massage med varm lavendelolie. 

80 min. 995 kr.

For to personer 1.895 kr.

I starter med et dejligt forfriskende fodbad, og en let fodmassage. I vores smukke dobbeltrum peeles kroppen i en dybderensende bodyscrub. Herefter sidder I i hvert jeres karbad med aromatiske olier. Slap af med en let anretning og et glas vin i hvile området. Tilbage i behandlerrummet masseres hele kroppen med varme lavasten - fantastisk afstressende og dybt afslappende. Til slut forkæles ansigtet med en skøn ansigtskur. Husk badetøj.

2 personer 170 min. 3.775 kr.

Book behandling

Book din næste omgang selvforkælelse lige her!